Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei contact@2brothers.ro

Cromatică chic inspirată din natură

Entuziasmați de zilele însorite care urmează și de primăvara ce se deschide în fața noastră, am dat startul la modă cu colecția noastra, care cuprinde piese  100% originale. Am pregătit pentru tine cele mai frumoase, moderne și extrem de confortabile piese.

Indiferent că îți plac articolele clasice și elegante sau poate le preferi pe cele un pic mai îndrăznețe, îți punem la dispoziție produse versatile, în tendințele sezoanelor de primăvară-vară, foarte stylish și super confortabile.

Design-ul modern combină în mod excelent materiale de calitate alese cu grijă, finisaje impecabile și detalii adorabile.

Cromatică chic inspirată din natură

Paleta cromatică a colecției de primăvară-vară este de o feminitate înfloritoare inspirată predominant din natură, în nuanțe pastelate, atât de feminine, precum:

–  roz lila imprimat cu motive florale primăvăratice

–  roz pudrat de culoarea magnoliei sau a bujorilor de mai

–  ivory de lalea, liliac sau trandafir

–  negru stilizat cu motive florale de cireș

–  nuanța roz-piersică

–  culoarea vernil, o nuanță aparte care reprezintă o combinație elaborată între albastrul cerului senin și nuanțe de verde crud, atât de des întâlnite în jurul nostru în sezoanele de primăvară-vară.

Texturi delicate, mixate cu stil – Cosy & chic.

Întreaga colecție de primăvară-vară are la bază o selecție de texturi alese cu grijă pentru un confort garantat și un outfit cool.