Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei contact@2brothers.ro

Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Condiții generale

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare.

Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile.

Accesând și utilizând site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință faptul că orice alte acorduri între dumneavoastră și SC 2 Brothers Outlet SRL, sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui site, vă rugăm să părăsiți acest site.

2. Proprietatea conținutului

Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile (“Conținut”) care sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) al companie SC 2 Brothers Outlet SRL,

Orice conținut care constă într-o marcă, logo sau marcă de serviciu, reprezintă marcă înregistrată și neînregistrată a companiei SC 2 Brothers Outlet SRL, este strict interzisă utilizarea oricărui conținut, cu excepția celor prevăzute în Condițiile de Utilizare, fără permisiunea în scris a proprietarului “Conținutului”.

De asemenea, vă informăm că firma noastra își va asigura și impune în mod hotărât recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, ajungându-se dacă este cazul la acționarea celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală la judecată prin instanțele penale.

3. Utilizarea site-ului

SC 2 Brothers Outlet SRL acordă permisiunea de a utiliza site-ul în următoarele condiții:

Puteți descarcă conținutul, însa doar pentru folosul personal și ne-comercial, cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor (copyright) și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în conținut;

Nu aveți permisiunea să distribuiți, să modificați, să copiați (cu excepția celor menționate mai sus), să transmiteți, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să autorizați, să acordați o licență de folosire, să creați lucrări derivate sau să transferați, să vindeți sau să folosiți conținutul în alt mod, fără acordul în scris al firmei noastre.

Este interzis să folosiți site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material cu caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigător, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni sau ar putea conduce la răspundere civilă sau ar încălca în alt mod legea.

Firma noastra va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și se va conforma cu orice sentință judecătorească prin care se cere sau se ordonă societății noastre să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului;

Este interzis să utilizați site-ul în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.

4. Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail ale dumneavoastră, pe care le transmiteți pe site prin posta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. (Accesul se face prin site).

Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate neconfidențiale și neprotejate de drepturile de proprietate intelectuală determinate.

5. Lipsa garanțiilor

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit “ca atare” fără a se oferi vreo garanție, fie aceasta expersă sau implicită.

6. Exonerarea de răspundere

Utilizarea acestui site se face în totalitate pe contul dumneavoastră firma noastra și societățile sale afiliate, funcționarii, directorii, agenții sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu răspunde pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său.

Firma noastra nu își asumă nicio responsabilitate și nu va răspunde pentru nicio daună sau viruși care ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri, în urma accesării sau utilizării acestui site sau a descărcării oricărui material, informații, texte, imagini video sau audio de pe acest site.

Politica de retur

14 DE ZILE POSIBILITATE RETUR

Cum returnezi?

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu in magazinul nostru. Ai posibilitatea returnarii produselor prin curier rapid, fara sa mai fie nevoie sa completezi formulare de retur. Poti cere returul unui produs direct din contul de client la sectiunea Retururi. Ai la dispozitie 14 zile pentru a returna un produs. Mai mult, returnarea banilor se face rapid, sub 7 zile prin retur in contul bancar al clientului.

Ce inseamna retur responsabil?

Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie si pe cat posibil cu eticheta inca atasata. Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine.

Se intampla sa refuzi sau sa uiti sa ridici coletul?

Sigur nu te-ai gandit pana acum la impactul asupra mediului inconjurator: materiale irosite pentru ambalare, masini in trafic pentru livrare, munca oamenilor din depozit care pregatesc produsul ca mai apoi sa-l despacheteze si mai ales, gandeste-te la acel client care s-ar putea bucura de produsul blocat.

Returneaza responsabil pentru experiente nelimitate de fashion in continuare.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul returnat?

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte). Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile. Trebuie sa mai stii ca returul produsului fara eticheta de compozitie nu poate fi acceptat. Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Categorii de produse cu conditii speciale de retur

  • Fashion (imbracaminte, incaltaminte, lenjerie intima si costume de baie) – trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi.

Limitarea dreptului la retur in 14 de zile

Magazinul nostru online isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur in 14 de zile” in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat.

Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.

MODALITATI DE RETUR

Iata si detalii suplimentare si necesare despre fiecare modalitate de retur.

RETUR PRIN CURIER

1. Intra in Contul tau si acceseaza sectiunea Retururi. Aici vei regasi afisate toate comenzile pe care le-ai plasat si care pot fi returnate conform conditiilor de retur. Selecteaza comanda, apoi produsele, cantitatea si motivul returului.

2. Adauga apoi adresa de la care doresti sa ridicam coletul. Poti selecta una dintre adresele catre care ti-am mai facut livrari sau poti adauga o adresa noua.

3. Selecteaza metoda de plata. In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost facuta printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi restituita in contul asociat acestuia. Daca ai platit prin alta metoda, poti alege sa primesti banii intr-un anumit cont bancar.

4. Odata ce inregistram solicitarea ta de retur, te te vom tine la curent cu statusul acesteia prin e-mail si/sau SMS despre statusul comenzii.

Fii fara grija, te vom anunta in momentul in care returul ajunge la depozit.

Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite.

Apoi te vom anunta in momentul in care iti restituim suma echivalenta returului tau.

Trebuie sa stii: un formular de retur este aferent unei comenzi. Daca vrei sa returnezi produse din comenzi diferite, va trebui sa reiei procesul de mai sus pentru fiecare comanda plasata.

Politica de livrare

Care este termenul de livrare?
Articolele disponibile sunt livrate, de regulă, în 3-5 zile lucrătoare.

Cum îmi pot urmări comanda?
Pentru a verifica starea de livrare a comenzii tale, deschide confirmarea de expediere pe care ai primit-o pe e-mail si verifica statusul.

Cum pot fi sigur că am plasat corect comanda?
În cazul în care dorești să verifici dacă comanda ta a fost depusă corect, verifică dacă ai primit confirmarea de comandă pe e-mail..

Care sunt costurile de transport?
Costul transportului este de 20 lei prin curier rapid..

Ce pot face în cazul în care primesc un articol deteriorat?
În cazul în care unul dintre produsele livrate este deteriorat sau are o problemă de orice natură, ni-l poți bineînțeles returna gratuit împreună cu formularul de retur.

Ce este o livrare parțială?
Este important pentru noi să ne asigurăm că primești cât mai repede articolele pe care le-ai comandat. În cazul în care, într-o situație excepțională, un articol nu poate fi livrat.

Prin ce firme de expediție se expediază coletul meu?
Expedierea articolelor are loc prin intermediul firmei de curierat partenere.

Pot schimba adresa de livrare după depunerea comenzii?
Schimbarea adresei este posibilă pe magazinul online în măsura în care coletul este în tranzit. Te rugăm să ne contactezi telefonic, pentru ca solicitarea ta să poată fi verificată direct.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre firma noastra si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Informatii privind DEEE

19.1. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

19.1.1. cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;

      1. colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE, direct de catre firma noastra (conform pct. 19.1.3 si 19.1.4) si prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE;